(recept
si oblíbilo 17 návštěvníků)
zavářka do polévky
Potřebné ingredience
brambora syrová ne uvařená, 1 vejce
Postup přípravy
Bramboru si oloupeme, nastrouháme na jemno a smícháme s vajíčkem. Směs pomalu klademe do vroucí polévky.Chvíli povaříme.Potom to v uvařené polévce chutná skvěle, jako nastrouhaný sýr. Tato zavářka se dá použít do všech polévek. Nám to nejvíc chutná v hovězím vývaru. Opravdu skvělé :):):)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
laskonka333
(upraveno)
4. 2. 2015, 12:52
PetraSilhava
(upraveno)
4. 2. 2015, 11:38
To byla rychlovka a moc dobrá.
šumafka
(upraveno)
5. 11. 2009, 16:27
Úžasná, rychlá zavářka. Moc prima nápad . Dík za recept!
Leňula*B
(upraveno)
29. 10. 2009, 9:25
děkuji zařadila jsem ji do svého repertoáru díky Vám, syn ji má moc rád, a opravdu se dá dát do jakokoliv polévky.)
fuca
(upraveno)
14. 6. 2009, 14:57
Senzační nápad, moc moc dobré je to v polívce.
paja1232
(upraveno)
21. 12. 2008, 20:53
Dobrý nápad hned to zítra zkusím
babus36
(upraveno)
5. 3. 2008, 8:45
Už jsem recept upravila, děkuji za vaše dotazy
Fafav
(upraveno)
4. 3. 2008, 18:23
Je to zas čosi iné, nepočula som ešte, ale určite vyskúšam - ale ozaj surový či uvarený zemiak?
babus36
(upraveno)
5. 3. 2008, 13:07
@Fafav
bramboru opravdu syrovou
čarodka2
(upraveno)
4. 3. 2008, 18:19
asi se ptám hloupě, ale přece jen mi to nedá, ten brambor syrový, nebo vařený? Dík
babus36
(upraveno)
5. 3. 2008, 13:08
@čarodka2
neptáte se hloupě, mohla jsem to napsát hned, ale opravdu jeto syrová brambora